Jeugdgroep New Life 16+

Jeugdgroep New Life 16+

Wie zijn wij?
Wij zijn New Life, een jeugdgroep vanuit V.E.G. Sion voor jongeren vanaf 16 in de regio Gorinchem en omgeving. Wij zijn een enthousiaste jeugdgroep voor God en wij willen Hem beter leren kennen. Door serieuze en ook gezellige avonden te organiseren.

Waarom New Life?
Wij geloven dat Jezus voor onze zonden gestorven is, en na drie dagen is opgestaan. Door dat grote wonder mogen wij nu vanuit Zijn overwinning leven. Door Zijn offer aan het kruis hebben wij een hoopvolle toekomst ontvangen en is er nieuw leven in ons gekomen. Vanuit dat nieuwe leven willen wij als jeugdgroep gaan leven. Wij willen weten wat dat nieuwe leven voor ons betekent en hoe wij daarin kunnen uitstappen.

Wanneer zijn er jeugdavonden?
Om de week organiseren wij op de zaterdagavonden interessante en gezellige avonden voor jullie. Zoals: karaoke avonden, spelletjes avonden of we nodigen iemand uit om iets te delen over Gods woord.
Als jeugdgroep vinden wij het ook erg leuk om christelijke conferenties en festivals te bezoeken. Wij zijn voorgaande jaren met elkaar naar Opwekking geweest en naar de EO-jongerendag. Er staan ook voor dit jaar weer leuke externe activiteiten op de planning.

Lijkt het jou leuk om te komen? Dan ben je van harte welkom!
Houd onze instagrampagina in de gaten zodat je geen avond mist.
Instagram: @newlife.sion